Інформація про організацію освітнього процесу в період з 11 по 25 січня 2021 року

У ІІ семестрі Русанівський ліцей розпочне освітній процес з використанням дистанційних технологій. Передбачаємо такі важливі складові:

  • Синхронне навчання — онлайн-уроки за окремим розкладом за допомогою Zoom, розпочинатимемо о 9:00. Синхронне навчання складатиме орієнтовно 60-70% кількості годин тижневого навчального навантаження, передбаченого освітньою програмою ліцею.
  • Асинхронне навчання — здійснюватиметься у форматі індивідуально-групових консультацій для усіх бажаючих. Під час цих занять учень зможе поставити запитання, які його хвилюють та отримати оперативну відповідь вчителя.
  • Самостійна робота учнів, формат та тривалість якої учні визначатимуть самостійно з урахуванням рекомендацій педагогів.

Оперативний зв’язок, як і зазвичай, забезпечуватимуть класні керівники. Вони здійснюватимуть контроль відвідування, навчального навантаження та допомагатимуть вихованцям.

Домашні завдання розміщуватимуться у Telegram-каналах класів з відповідними хештегами. Для зв’язку з учителями використовуватимуться електронні поштові скриньки, Telegram, Viber та Skype.

Не забуваємо й про Google Classroom, НаУрок, Classtime, науково-популярні Youtube-канали та інші інтернет-ресурси, які використовуватимуться учителями у цей період.

Розклад дзвінків та навчальних занять будуть незабаром оприлюднені.

Сподіваємось, що разом ми якісно пройдемо цей етап обмежень без втрати контакту,  опанувавши нові знання, навички та технології. Будьмо здорові!

                                             Адміністрація ліцею

Коментарі

Фонд Выпускников