Хмаринка вражень про 2021-2022н.р. від 7Б

31 травня учнів і вчителів об‘єднало свято «Останнього дзвоника». Ми прожили цей перший рік у Русанівському ліцеї разом. Перш за все хочу сказати, що нам усім дуже сподобалось у ліцеї. Рік видався дуже захоплюючим, насиченим пригодами, веселим та пізнавальним.

Для нас усіх рік був непростим: було багато спроб і помилок, вперше складна теорія й захоплююча практика з математики та фізики; багато нової й цікавої інформації; вперше побували на вереснівці; ми стали більш відповідальними. Але без Вас, учителі, ми б не впорались! Ми дуже Вам вдячні за Вашу підтримку, терпіння та турботу.

Дякуємо нашому класному керівнику Інні Мойсеївні за те, що допомогла нам здружитися, організовувала цікаві екскурсії, допомагала проходити через наші випробування разом, згуртувала нас та мотивувала.
Для нас усе це було вперше, але ми підтримували один одного та стали хорошим колективом. Уся ліцейна спільнота долучилась до цього, ми дякуємо всім ліцеїстам за те, що прийняли до свого кола.

Дякуємо за можливість навчатися в ліцеї, за гарний учительський колектив та за організований освітній процес за будь-яких умов. Наразі наше завдання - вчитися і ми дуже старатимемося не підвести Вас.

Віримо в ЗСУ та наше майбутнє. Усе буде Україна!

Андрєєва Євгенія, 7Б клас

Коментарі

Фонд Выпускников