Гімнастика для розуму

7 квітня 2019 року, у неділю, відбулася XIV відкрита олімпіада з головоломок Русанівського ліцею. Цією надзвичайною подією зацікавилися навіть представники телебачення, які супроводжували зі мною команду протягом всього практичного туру та взяли у мене та кількох гравців інтерв'ю.

Це був мій перший досвід не як учасника, а в якості помічника в організації олімпіади. Командні перегони були, як завжди, дуже насичними та захопливими. Цікаво було спостерігати за грою учасників різних вікових груп та за відмінністю їхнього мислення. Молодші не боялися експериментувати та діяти, а старші підходили більш аналітично до завдань, обмірковуючи кожний крок.

Найскладнішим, як на мене, був етап "На дотик", у якому гравці мали визначити форму фігури, захованої під дошкою, використовуючи довгі палички. На теоретичному турі мізки закипали, напевно, в усіх. В той час як одні учасники випробовували свій командний дух, інші змагалися за індивідуальну першість. Цей день подарував усім, учасникам та організаторам олімпіади з головоломок, незабутні враження, новий досвід та позитивні емоції.

До речі, я дуже рада, що команда молодшої ліги, яку я супроводжувала, посіла друге місце.

Русанівська олімпіада з головоломок - це вибух яскравих емоцій на тлі буденного шкільного життя.

І. Фещенко, 11-Б клас

Фото звіт "XIV олімпіада з головоломок"

Коментарі

Фонд Выпускников