Дистанційне навчання — удосконалюємось разом!

За час карантину учителі Русанівського ліцею скучили за живим спілкуванням з ліцеїстами! Так хочеться знову поринути у вир інтелектуального взаємозбагачення, продуктивної співтворчості, радісних емоцій та дитячого сміху! Однак, карантин…

Але це не привід сумувати! Це чудова можливість відчути, наскільки цінними ми є одне для одного. Затамувати подих та зрозуміти, що насправді є важливим, а що — далеко другорядним...

Протягом канікул вчителі напружено готувались, шукали оптимальні підходи та інструменти дистанційної освіти — і тепер ми щодня запрошуємо наших учнів долучитись до повноцінних онлайн-занять за новим форматом.

Окрім онлайн-уроків з використанням програми Zoom, наші учні вже активно вивчають онлайн-курси на платформі Prometheus, навчальні матеріали ІППО КУБГ ім. Б.Грінченка, відеоуроки та документальні фільми на Youtube.

А наші одинадцятикласники також переглядають телеуроки ТРК "Київ", обговорюючи їх із учителями-предметниками.

Моніторинг засвоєння матеріалу здійснюємо за допомогою інтерактивних платформ НаУрок та Classtime, використовуємо також Google Форми. Перевірка творчих та практичних робіт здійснюється через пошту. А для систематизації — запустили сервіс Google Classroom. Учителі — завжди на зв'язку через Viber, Telegram та Facebook.

Тож дарма часу не гаємо! Впевнено крокуємо вперед, вчимося та вдосконалюємося разом з нашими учнями! Віримо, що всі нинішні виклики у майбутньому стануть нашими спільними перевагами!

Будьте здорові!
Мріємо та діємо разом!

Коментарі

Фонд Выпускников