День ліцеїста 2021: враження учнів

«20 жовтня 2021 року. Цю дату ми, учні 8-А класу Рл, чекали більше року! Адже це День ліцеїста, на якому нас, трохи схвильованих, але безмежно щасливих, офіційно прийняли до ліцейної родини! Панувала дружня, весела й водночас затишна атмосфера. День ліцеїста — це не тільки клятва ліцеїста або гімн Рл, це нагородження найкращих учнів та моменти гордості за своїх однокласників, такі зворушливі та мудрі слова-настанови наших вчителів. І навіть трохи бешкетування: наші розмальовані, але такі радісні та яскраві обличчя…»

Альона Рождественська, учениця 8-А класу

«Стати ліцеїсткою для мене — дуже важливий крок! Я пишаюся бути частиною одного з найкращих навчальних закладів України! Посвята сповнила мене нереальними почуттями. Здається, нічого не змінилося, але всередині душі ніби щось дивовижне… Сподіваюсь зберегти це звання й гордо пронести його до 11-го класу»

       Христина Гончарук, учениця 8-А класу

«Враження від Дня посвяти в ліцеїсти просто надзвичайні! Ми приєдналися до дружньої, люблячої сім’ї. Від рішення стати ліцеїстом кардинально змінилося моє життя. Я став розумнішим, працьовитішим, а головне — у мене з’явилися справжні друзі. У майбутньому буду з теплотою на душі розповідати іншим про ліцей»

Артем Малець, учень 8-А класу

«День посвяти в ліцеїсти був дуже атмосферним: весь клас одягнений в однакові футболки з емблемою ліцею, ми давали клятву, співали наші пісні… Було весело й затишно. Дуже сподобались промови вчителів, які надихають старатися все більше. Впевнена, що звання ліцеїста треба носити з гордо піднятою головою!»

  Тетяна Ткачук, учениця 8-А класу

«День Ліцеїста я чекала з нетерпінням! Навіть незважаючи на карантинні умови, свято стало дуже цікавим, а головне — незабутнім. Читання клятви додало мотивації підкоряти нові вершини знань та ставати кращою версією себе. Дуже класно і душевно заспівали восьмикласники. Я дуже вдячна за такий чудовий досвід і враження, адже це залишиться зі мною на все життя»

Марина Шевчук, учениця 9-А класу

«День ліцеїста залишив тепле й позитивне враження. Було цікаво послухати офіційно-жартівливі привітання та надихаючі промови вчителів та учнів, присутніх на посвяті. Також спільною гордістю було нагородження значками РЛ в цей день. Несподіваною кульмінацією стало розфарбовування облич, що додало святкового настрою. Це добре, що в ліцеї існує така прекрасна традиція, яка зберігається крізь роки й об'єднує спільною клятвою всіх учнів, які пройшли цей шлях»

Вікторія Юрченко, учениця 10-А класу

 «Я думаю, що такі події, як День ліцеїста, надихають школярів, мотивуючи їх ставитись до навчання старанніше й відповідальніше. Клятва ліцеїста закликає нас не лише досягати успіхів у навчанні, а перш за все бути Людиною з великої літери, як і побажали вчителі…»

Богдан Діденко, учень 10-А класу

Фото звіт події

Коментарі

Фонд Выпускников