День Гідності та Свободи в Русанівському ліцеї

Юрченко Тарас (7а клас )

20 листопада, у День Гідності та Свободи, до Русанівського ліцею завітали учасники Революції Гідності — ті, хто відстоював на Майдані ідеали свободи і демократії України.

Спогади, міркування, аналіз подій того року були доречні для сьогоднішньої патріотичної молоді.

Дякуємо, бажаємо здоров’я та з великою повагою до Маляревича Олеся Вікторовича, Васильчука Вадима Васильовича, Загребельської Агії Аббасівні, Лємєнова Олександра Валерійовича, Ювченка Андрія Глібовича.

Директор ліцею Ірина Бельцевич

21 листопада в Україні відзначають День Гідності та Свободи. А сьогодні до нас завітав Олесь Маляревич, громадський діяч, який розповів нам про події, пов'язані з "Майданом", коли люди боролись за справедливість та свободу в нашій державі.

Ми згадали наших співвітчизників, які восени 2004 та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору та вшанували пам'ять загиблих.

Важливий висновок робимо сьогодні: "Ті, хто не пам'ятають минуле, приречені проживати його заново". Ми маємо зробити все можливе для кращого майбутнього нашої України!

Горецька Дарина та Печененко Ярина, 8 клас

Коментарі

Фонд Выпускников