Чому я пішов навчатись у 10 клас Русанівського ліцею

Любий друже, якщо ти бажаєш змінити місце навчання, з будь-яких причин, можу  з гордістю порекомендувати тобі Русанівський ліцей міста Києва.  Чому ж саме його? (Це зовсім не реклама, ні-ні… 🙂 ).

По-перше, я випускник 2023 року й вже можу відверто про все розповісти.  А по-друге, два роки назад я теж вагався, але зовсім не жалкую, що ці два роки навчався в Рл. Сам заклад невеличкий, учні проходять конкурсний  відбір, тому тут збираються найвмотивованіші та найактивніші... При бажанні можна знати кожного у цій спільноті відкритих і доброзичливих людей, особливо вчителів.

А щодо самого навчання - потрібно буде працювати! Прикладати деяку кількість часу та зусиль з певною пунктуальністю і системністю, бо ніхто не зважатиме на твою лінь. Випуск позаминулого року, під час зустрічі з нами, називав цей заклад демоверсією університету. Отож, ми  байдики не б'ємо, але завданнями нас і не "завалюють", особливо якщо ви вмієте обговорювати з вчителем деталі роботи та час виконання (не зі всіма спрацьовує, але...)  Можете впевнено мати свою точку зору, аргументовано доводити й відстоювати її. Щось я відійшов від теми.

Отже, профіль Русанівського ліцею - фізично-математичний або інформаційно-технологічний, якщо вам пощастить вступити.

  Заклад має професійних вчителів з основних його напрямків і не тільки. Вони навчать вас не тільки своєму предмету, а й вмінню критично мислити, ставити  питання, доводити свою думку та великій кількості анекдотів, життєвих прикладів і цікавих історій. А вчителі фізкультури будуть намагатися привести ваше тіло у норму  без виснажливих нормативів, незважаючи на те, що окремої спортивної зали тут немає.

Ще кілька слів щодо само зайнятості.  До війни існувало декілька цікавих секцій, часто проводилися презентації від випускників, які доносили цікаву інформацію з їхніх університетів і «полів зайнятості». Зараз ми всі дуже цінуємо свій час.

Знав би тебе, міг би заглибитися в щось або відповісти на запитання. Вступ до ліцею не є складним, особливо якщо шкільна програма до цього тобою була опрацьована. Бажаю тобі успіху під час конкурсного випробування!  Зустрінемось...

Спробуй, РЕЄСТРАЦІЯ для вступу.

Богдан Клименко, учень 11 класу

Коментарі

Фонд Выпускников