Чому я пішла навчатись у 10 клас Русанівського ліцею (частина ІІ)

Два роки тому Русанівський ліцей відчинив свої двері для нових учнів, у тому числі й для нашого, тоді ще 10-Б класу. Було страшно та боязко, адже "фізико-математичний ліцей" звучить доволі серйозно…Та всі ці страхи виявилися марними, оскільки тебе завжди підтримають і допоможуть надолужити(ще й швидко! той матеріал, який ти не вивчав у попередній школі. Усе залежить тільки від твого бажання та працьовитості. Але ліцей - це не тільки про навчання. Це круті олімпіади, інтелектуальні та творчі конкурси, цікаві лекції, участь у позаліцейних заходах району та міста, активність учнівського самоврядування та багато іншого неймовірного. З теплом згадуємо наші Вереснівки та Маївки - традиція, яка, ми віримо, вже дуже скоро зможе відновитися. Швидше б настав мир у країні!

Хвилювалась після вступу до Рл через те, що в новому 10-му класі збираються зовсім незнайомі учні, які всього-на-всього два роки проведуть разом. Та цього часу виявилося достатньо, щоб знайти не лише спільну мову, а й стати дружнім «прикольним» колективом. І ось зараз, закінчуючи 11-Б клас, я згадую, як два роки тому перечитала всю інформацію про Русанівський ліцей, яку тільки змогла знайти, у роздумах, чи варто ризикувати та йти у фізмат.

Я тут навчалась ці два роки і, з тих пір, я анітрохи не пожалкувала, що спробувала. Бо тут чудова атмосфера, я завжди відчувала тепло та захист, тут я зібрала хороший запас знань і є те, що словами не передати – треба відчути самому… Русанівський ліцей чекає на своїх нових учнів!

Спробуй, РЕЄСТРАЦІЯ для вступу.

Ольга Полюлях, учениця 11 класу

Коментарі

Фонд Выпускников