Чергова перемога краєзнавців ліцею

Протягом квітня 2021 учні Русанівського ліцею брали участь у міському конкурсі юних краєзнавців «Перлини рідного краю», організований КЦДЮТ.

Нагаєвська Ірина, Лях Аліна, Тюгаєва Ольга, Лопатенко Нікіта, Семенов Михайло, Гаврилов Антон  та Безрук Костянтин створили інтерактивну екскурсію «Київське Лівобережжя». У ній  представлена цікава історія про об’єкти Русанівки, Микільської слобідки, Урочища Горбачиха та району метро «Лівобережна».

Складність завдання полягала в тому, що в умовах карантину треба було працювати індивідуально, кожному у своєму мікрорайоні. Унікальність роботи в тому, що треба було створити колективну  інтерактивну мапу маршруту віртуальної екскурсії з фото/відео описом визначних об’єктів району. Ми справились!

Ур. Горбачиха

Відеоекскурсія була розміщена у фейсбуці. У результаті загального голосування  та оцінки фахового журі,  конкурсна робота команди зайняла 2 місце серед команд старшої групи. 

Своїми враженнями поділилися члени команди.

Займаючись у туристичному гуртку третій рік, ми звикли працювати на повну, тому дуже приємно отримувати високі результати..  

Оля Тюгаєва, 9 клас.

Будинок Л. Бикова

Оригінальний підхід до поставленої задачі дозволив нам показати винахідливість та багатогранність, а пошук цікавинок приніс користь усім нам.      

Лях Аліна, 9 клас

Не знаю як іншим учасникам, але мені сподобалась ця подія: ми отримали багато позитивних емоцій, провели час на свіжому повітрі, а головне - дізналися багато цікавого про наше «середовище існування».

З нетерпінням чекаю на наступне змагання!                                                                  

Нікіта Лопатенко, 9 клас

Керівник команди Л.Мазуркевич

Коментарі

Фонд Выпускников