Благодійний ярмарок – збір коштів для потреб ЗСУ

Протягом минулого тижня в Русанівському ліцеї відбулась Акція «Всю нашу любов Україні та ЗСУ», ініційоване учнівським самоуправлінням. Дякуємо активу, вчителям, батькам та всій ліцейній спільноті за підтримку, разом ми змогли влаштувати крутий захід та ще один внесок у нашу Перемогу!

 Піднесений  настрій, єднання  сил - здатні досягти успіху в будь-чому, бо наші Ліцеїсти розумні й дуже винахідливі. Цікавинками ярмарку були передбачення, пошта валентинок, захоплива лотерея, аукціони.

«Усі креативили, як тільки могли, - згадують учні 8 класу. - Ми з радістю брали участь у ярмарках щодня; знаходили щось нове, незвичне для себе і пробували багато цікавих страв… Нам всім дуже сподобався такий івент, і ми б з радістю повторили ще!»

          «Бо це було неймовірно круто: кожен клас мав свою родзинку, яка додала особистого колориту та вайбу щодня; багато хендмейду, піднесена  атмосфера.
І, наш 7 клас, міг показати свої хобі й таланти»

«Ярмарок об'єднав всіх, - вважають 11-класники. - Вражає,  як відповідально всі класи поставилися до благодійного збору, адже виручені кошти будуть направлені нашим захисникам. Дуже вдячні вчителям, які максимально підтримували ініціативу учнів своїми донатами». 

Це надихає нас генерувати нові ідеї та втілювати їх у життя. Майбутнє в наших руках, і разом ми сила!  Дякуємо всім, хто долучився!!!

Кошти, зібрані під час благодійного ярмарку, на прохання медиків 1 батальйону 67 ОМБр ЗСУ витратили на придбання обладнання, що допоможе рятувати життя нашим пораненим захисникам. А ще, хімічні грілки для тих, хто і вдень, і вночі боронить нашу землю. Лютий 2023…

Фото звіт

 СЛАВА УКРАЇНІ!

   Ярина Печененко, учениця 10 класу.

Коментарі

Фонд Выпускников