7 клас, перший місяць навчання…

Життя ліцеїста

Вступивши до Русанівського ліцею, я дуже зраділа, адже переді мною з'явились нові можливості у здобутті знань. З'явилися нові друзі.

Хоч ззовні ліцей здавався зовсім невеличким, але всередині виявився дуже затишним, бо в ньому панує дружня атмосфера.

Навчаючись у ліцеї, я познайомилась із багатьма цікавими людьми, почала вивчати нові предмети. Хоч і щодня я прокидаюсь рано, щоб встигнути на автобус, я знаю, що їду здобувати найцінніший скарб - знання.

Лаура Петраккіола

Перший тиждень омріяного навчання в Русанівському ліцеї був насиченим та цікавим. Цього часу вистачило, щоб познайомитися з однокласниками, учителями та пірнути в незвичайну атмосферу ліцею. Тут я відчула себе одразу дорослою. Розумію, що буде нелегко, але знання, здобуті в ліцеї, зроблять мене більш упевненою та сильною.

Дар‘я Загуменна

Русанівський ліцей. Очікування та реальність

Цього року я вступила до Русанівського ліцею. Насамперед я хочу сказати, що до вступу я чула багато позитивних відгуків про ліцей, тому сумнівів зовсім не було. Я чекала дуже цікавих уроків математики та учителів, що надихають вчитися, а ще приємним бонусом було мати гарних однокласників та знайти серед них друзів. Можу сказати лише одне: Русанівський ліцей виправдав мої очікування на 100%.

Стремоухова Ангеліна

Мої однокласники в РЛ такі, як я і думала: привітні, завжди готові допомогти, і, головне, у них у всіх є одна спільна риса: хтось хоче стати хірургом, хтось програмістом, хтось просто знайти місце, куди йому захочеться повертатися кожного дня, але всі прагнуть чогось, а це дорогого коштує.

Дружні взаємини не тільки в класі. Я чула, що в РЛ усі всіх знають. Але коли одна з десятикласниць, після того як дала пораду щодо математичної олімпіади, спитала нас, як все пройшло, я була вражена.
Я була здивована досить буденною, але, як на мене, важливою деталлю: надзвичайно привітним ставленням чергової по бомбосховищу Оксани Юріївни. Кожного дня, коли я заходжу до РЛ, я чую не бурчання, а лагідні та привітні слова.

Якименко Софія 7 клас

Коментарі

Фонд Выпускников