Звіт активу Русанівського ліцею

12 січня 2017 р. відбулась зустріч активу Русанівського ліцею з директором Іриною Василівною. Підбили підсумки виконаної за І семестр роботи, відзначили, що вдалося зробити гарно, проаналізували недоліки. P70112-145124 (1)

Завдяки активу ліцею в жовтні та грудні відбулось два ярмарки солодощів. Ярмарки збирали величезну юрбу дітей-ласунчиків, й організатори ледь встигали продавати різні смаколики. А на зароблені гроші голова відділу благодійності Фарафонова Женя (10-А) та педагог-організатор Яна Юріївна купили корм для тварин, який відвезли до притулку.

Також щотижня в коридорах ліцею лунає приємна музика, по радіо звучить цікава інформація стосовно різних тем. Такий внесок робить відділ новин, якому ми дуже вдячні. А на кожне свято стіни Русанівського ліцею прикрашають малюнки, газети та різне тематичне оформлення. Наприклад, тикви та павутиння на Хелоувін чи сніговички та сніжинки на Новий рік. Чималих зусиль для цього докладає керівник відділу оформлення Поліна Дудник (11-А) та її команда.

Підбиваючи підсумки І семестру, згадували й День ліцеїста. Чудові та доволі неординарні виступи представили класи. Говорили й про відеоролик, спеціально відзнятий і змонтований активом для цього свята.

Також у І семестрі на прохання активних учнів був створений Клуб дебатів, який має намір у ІІ семестрі продовжити свою роботу.

Усі учасники активу, Ірина Василівна та Яна Юріївна дякують вам, наші активні й небайдужі РЛовці. Новий семестр обіцяє ще чимало креативних і цікавих заходів.

Долучайтеся!

Актив ліцею

Підпишіться на новини ліцея по email:

Коментарі

Фонд Выпускников