Знайомтесь, нові обличчя

Дорогі друзі! Запускаємо новий проект і запрошуємо всіх бажаючих долучитись.

Всі ми унікальні й неповторні, всі ми одинакові та різні!.. У рамках «Знайомтесь, нові обличчя Русанівського ліцею!» презентуємо…

Ільяш Аліна Вікторівна (Психолог) Ильяш Алина Викторовна Я люблю справу, якою займаюся. Завжди із гордістю кажу, що я працюю з дітьми. Мені подобається їхня активність, позитивний погляд на життя, міміка, жести, світосприйняття. У кожної дитини свій розвиток, так чудово допомагати їм розкривати свої можливості, пізнавати себе, шукати резерви для нових перемог. Професія наша не тільки глибока та важка, а й досить творча. Потрібно постійно розвиватися, вигадувати цікаві заняття, адаптувати учасників до тренінгових програм, володіти знаннями у різних напрямках – профілактика, корекція, діагностичні програми та методики. Ильяш Алина Викторовна_2_2 Також завжди бути в курсі всіх шкільних справ, спілкування із вчителями, батьками, учнями. Постійна дослідницька робота, аналіз діяльності. Постійний рух!

Професія психолога для мене це: - улюблене хобі; - спосіб самовираження та самопізнання; - професія, через яку я реалізую свою місію та призначення; - професія, яка дає мені сили для життя та випробувань долі; - професія, яка дозволяє мені бути поряд з тими, кого я люблю. Кожна дитина – це маленький всесвіт і правильно дібравши ключик можна виховати особистість. А найбільшою нагородою для педагога, психолога є їх життя, і відчуття того, що ти допоміг становленню ЛЮДИНИ. А що для вас є джерелом сили і радості, що наповнює вашу душу енергією?

Підпишіться на новини ліцею по email:

Коментарі

Фонд Выпускников