Змагання з водного туризму

DSCF8859

5 жовтня 2014 року у Гідропарку відбувся ІІІ етап Кубку з туристського багатоборства серед юнацької молоді міста Києва— Чемпіонат міста Києва з техніки водного туризму під керівництвом Міжнародного центру дитячо-юнацького туризму міста Києва Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА спільно з Палацом творчості дітей та юнацтва Солом’янського району міста Києва,

Федерацією спортивного туризму міста Києва та туристським клубом «Время не ждёт». Учасникам чемпіонату серед учнівської молоді було запропоновано здолати дистанцію на катамаранах-четвірках, відповідно до вікових груп (молодша, середня, старша та еліта). У змаганнях взяли участь 50 команд навчальних закладів міста, загальна кількість учасників понад 250 осіб.

Наші учні (Сак Ю., 7 кл., учні 9 класу Єліпашев М., Носов Ю., Патлатюк В., Ключніков М., учень 11-Б Бородянський Б.) успішно дебютували в цих змаганнях та вибороли ІІ місце серед команд середньої групи у змаганнях на катамаранах, а дівчата (Станіславська Ю., 10-А кл., Хохлова А., 9 кл.) в змаганнях змішаних двійок на байдарках посіли ІІІ місце. Вітаємо переможців!

Новости лицея по email:

Коментарі

Фонд Выпускников