Стипендіати-випускникам

Хто надав благодіяння, повинен мовчати;
розповідати про нього повинен той,
хто його отримав.
Сенека

Як влучно підмітив автор цитати. І ми, учні Русанівського ліцею хочемо висловити свою вдячність тим, хто допомагає безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.

Це наші випускники, якими ми дуже ПИШАЄМОСЬ не тільки тому, що вони стали успішними, а й за те, що завжди пам`ятають про Русанівський ліцей!!

І ми хочемо, щоб нами ви теж могли ПИШАТИСЯ.

Ткач Лиза

«Минулого року, створивши Фонд Випускників РЛ, вони розпочали впроваджувати цікаві проекти. Один з них - стипендії для учнів з високими результатами в навчанні та активною громадською позицією. Я, Ліза Ткач, зраділа, що мене відзначили. Думаю, що висловлю думку всіх, хто отримав стипендію цього року, що така винагорода мотивує рухатися далі, продовжувати старанно працювати й досягати нових висот! Я дуже вдячна організаторам Фонду Випускників та усім, хто не байдужий до життя РЛ!» Хасин1

«Хочу приєднатись, і щиро подякувати випускникам, які знаходять можливість підтримувати своїх «нащадків» та подають класний приклад того, як має поводити себе справжній успішний РЛовець. Така підтримка дійсно мотивує й надихає. І я, вже учень 10 класу Марко Хасін намагатимусь берегти гідність ліцею, примножувати його традиції».

Фещенко

«Дізнавшись, що я представлена на нагородження стипендією, то відчула гордість. Дуже вдячна випускникам за небайдужість до життя нашого ліцею, адже учням так важливо мати підтримку для розвитку їхніх талантів та здібностей. Я, Ірина Фещенко, запропонувала б ще номінації "За творчість, креативність та оригінальність", "За літературні здібності". Наші ліцеїсти мають хист до творчої діяльності, тому неодмінно треба продовжувати і надалі таку важливу розпочату справу!!! Бойко

«А коли мені батьки сказали – була приголомшена цією новиною! Я була в цей час у лікарні. І хоча насправді я, Бойко Анна, робила те, що мені подобається, все ж таки круто розуміти, що твоя праця помічена. Дякую усім причетним до відзначення учнів ліцею. Це ж так чудово!»

Кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки будує прекрасні архітектурні споруди, хто створює чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною доброю волею, звичайною і водночас такою потрібною, вносить свій вклад у швидкоплинний потік життя.

Коментарі

Фонд Выпускников