Подарунок від випускників!!

IMG_0468

Коли значну частину життя проводиш на роботі, то відсутність відпочинку, кажуть психологи, часто призводить до емоційного вигорання та виснаження.
Але це не про нас! Бо є традиція в учителів ліцею, відмічати своє професійне свято, подорожуючи у колі друзів, пізнаючи щось нове. І наші випускники теж про це знають. Цього року вони вирішили зробити нам надзвичайний подарунок до свята: можливість провести незабутній осінній день, в парках Чернігівщини.

Палац у Качанівці: спадщина Харитоненків і Тарновських, один із шедеврів палацово-паркових ансамблів. Це чудова садиба на чернігівській землі, де відчуваєш, як зупиняється час. Час, наповнений спогадами про десятки видатних людей, що ходили по цих алеях. І ось ми, осяяні сонцем, і окутані вітром із завзяттям гуляємо парком…
Це так зворушливо - сюрприз до Дня Учителя! IMG_0629

Хочемо виразити свою вдячність Фонду випускників Русанівського ліцею за сприяння в організації та проведенні цієї екскурсії, за фінансову підтримку та бажання бачити нас цілісним, нероздільним і міцним фундаментом для майбутнього процвітання ліцею!
Дякуємо всім за чудовий день і море позитивних емоцій!!

Свято було святковим!

Педагогічний колектив Русанівського ліцею

Коментарі

Фонд Выпускников