Перемога на третій Командній Олімпіаді з Експерименту

4nb6BR1QPus

Русанівський ліцей – один з найкращих фізико-математичних навчальних закладів міста Києва, а його учні доводять це на практиці. Ми приймаємо участь у найрізноманітніших олімпіадах та конкурсах, переважно з математики та фізики.

30.11.2014 силами Науково - Освітнього центру та фізичного і радіофізичного факультетів КНУ відбулась третя Командна Олімпіада з Експерименту. Ліцей цього року представляли 2 команди, учнів 9 - 11 класів. Серед 11 найсильніших команд міста Києва, ми вибороли почесне перше та друге місця. 3TEm5xJErSs

Задачі були складними і водночас цікавими. Дякуємо організаторам за таку чудову можливість застосувати свої теоретичні знання безпосередньо на практиці! Нам було запропоновано 6 експериментальних задач. Нашій команді РЛ-2, дуже сподобалась задача «Міст», завданням якої було виготовлення з листка паперу А4 міст найбільшої міцності. Наш маленький місток довжиною 16 сантиметрів витримав вагу понад 2 кілограми. Думаю, могло б бути і більше, та в журі закінчилися важки... HVgYbnBN4J8 Доволі складною виявилась задача «Доміношка». "Фронт", який ми так обережно виставляли, притримуючись точної відстані між камінцями доміно, щоразу падав від легенького поштовху парти чиєюсь ногою або дотику лінійки. Тож ця задача нам не підкорилась.

Я вважаю, що всі отримали незабутні спогади та досвід, які допоможуть в майбутньому. Чудове завершення осені!

Баценко Тетяна, 10 клас

Новости лицея по email:

Коментарі

Фонд Выпускников