Новому поколінню – новий простір

Як сказав Ейнштейн, «уява часто важливіша знань». І нам, як ніколи, вона так потрібна! Давайте зберемо всі наші мрії, бажання, зусилля та долучимось до найважливішого проекту сьогодення.

Нашим випускникам не байдуже щодо майбутнього ліцею. Яскравим прикладом цього стала зустріч ліцеїстів із Оленою Фатеєвою. Випускниця Русанівського ліцею, чудовий дизайнер, яка має геніальну ідею - створення спільними зусиллями учнів, батьків, випускників і громадськості сучасний ліцей у всіх сенсах. А розпочнемо з підвалу, що стане основою соціального проекту всіх охочих. Зацікавлені учні вже знають що робити, вчителі направляти, випускники допомагати, а ви?..

Шукаємо креативних, здібних, творчих, працьовитих і просто друзів ліцею для реалізації планів і задумів. Бо все геніальне просто! Відео, яке зняв і змонтував випускник ліцею Володимир Стретович, підтвердження цьому.

Великі слова вдячності Фонду випускників, О.Фатеєвій, В. Стретовичу і всім-всім, хто готовий закласти свою «цеглину участі» в розбудову та процвітання Русанівського ліцею, міста Києва та України!

І тільки на фундаменті маленьких перемог ми побудуємо палац великих тріумфів!

С. Тимошенко

Коментарі

Фонд Выпускников