Неделя “Ангела” в Русановском лицее. (укр.)

У нашому ліцеї є чудова традиція — кожного року, зазвичай за тиждень до Дня святого Валентина, проводити гру «Янгол». Цього року кількість учасників сягнула за 60. Мета гри — протягом тижня бути турботливим, винахідливим, добрим, але невидимим янголом для когось із ліцеїстів чи вчителів, якого обирали шляхом жеребкування. Ніхто не повинен знати ім’я свого янгола.

Протягом тижня панувало приємне збудження, підвищилася активність і ліцеїстів, і вчителів, адже думали не тільки про уроки, а й про ближнього: як покращити настрій доброзичливим листом, дитячою іграшкою, смачним сюрпризом або квіткою. Кожен отримав заряд позитивних емоцій, радісних відчуттів як від опікування, так і від опіки. Приємно було спостерігати, як найменші семикласники турбувалися про старшокласників і навпаки, як кожної перерви хтось щиро радів знакам уваги, шукаючи очима свого янгола. У ліцеї панувала добра сімейна атмосфера.

Хочеться подякувати організаторам та учасникам гри за те, що підтримують ліцейну традицію, що є бажання бути для когось добрим янголом, щоб у нашому ліцеї панувала атмосфера дружби, людяності і взаємопідтримки.

Сподіваємося, що кожен знайшов нового друга, отримав задоволення і відчув, що він не один.

Тетяна Баценко, 8 клас

Коментарі

Фонд Выпускников