Наша галявина! (Вереснівка 2018)

imgonline-com-ua-Transparent-backgr-M1bwpz0ZXNMi9p2

Щороку збираємося ліцейною родиною тут, щоб відпочити від метушливого міста, знайти прихисток у царстві природи та теплих обіймах один одного. І цього, теплого вересневого дня, учні, учителі, випускники і друзі Рл насолоджувались насиченою свіжістю повітря й зоряного неба, у поєднанні з яскравими променями багаття.

_MG_1490

Вереснівка стала для нас чимось більшим, ніж просто похід. Вона наповнилася сміхом і радістю. І кожен із нас став учасником майстерень: самовдосконалення, досвід старших друзів, рухливі ігри просто згуртували нас!! А хтось так заглибився у вир своєї справи, що з «падавана» перетворювався на справжнього ведучого-інструктора.

Але вечірнє вогнище - незабутнє. Дрова потріскували в такт запеклому протистоянню музичного надбання ХХ і ХХІ століття. Дякуємо учням 11-А та 11-Б класів – організаторам Вереснівки, які запропонували чудову тему. Улюблені пісні навіювали приємні спогади, дарували затишок і зігрівали теплом близьких людей у холодний вечір. Аромат вогню, що залишається на одязі, вдома викликає ностальгічну посмішку… Photos

Вереснівка – це фестиваль талановитих кухарів і тих, хто разом з їжею жадібно вбирає нові навички. І не біда, що попри всі старання, плов приготовлений з лимоном чи то цукор з дрібкою чаю… А як приємно потім відчути неймовірний смак свого (чи не дуже свого) кулінарного шедевру і, можливо, навіть годувати когось із ложечки))).

Ця Вереснівка стала першою для семикласників - новачків галявини, а завдяки посвяті – ще й обов’язково незабутньою! Це завжди кумедно спостерігати!! Але не тільки цим обмежилась наші зібрання. Думаю, що цьогорічне шоу конкурсу практичних виробів біля флагштока має стати традицією!!

_MG_1698

Ця Вереснівка могла б залишитися в пам'яті нічною грою, проте загальне свято обірвав дощ… Повірили? Де там! Бурхливі погодні умови піднесли до квадрату чарівну атмосферу, що панувала на галявині: організатори довго пам’ятатимуть завзяте копання лабіринту та захоплюючу підготовку всіх етапів; учасники - колективне натягування тенту під свист вітру, тріск збереженого багаття та ритм серцебиття тих, хто поруч. А ще змоклий одяг та відверті душі один одного... Полум’я грайливо поблискувало у наших обсидіаново чорних зіницях!

DSC_0188

Вереснівка – незабутнє спілкування між класами, класами й вчителями, батьками й випускниками, геніального розуму з чутливим серцем!

Висловлюю щиру подяку всім, хто поділився зі мною своїми незабутніми враженнями:
Яні Рибалці (8-А); Вові Суровцеву (9-А); Соні Концевич, Маші Савчук, Саші Шестопалову, Іллі Дерогану, Каті Янковській, Соні Рябчун, Артему Волику і Прохору Шляхтуну (9-Б); Матвію Остапчуку, Єлисею Корольову, Нікіті Шаповалову,
Вові Петруку (10-А) ; Колі Костенку (11-А); Колі Киричеку (11-Б )
.

Ліза Ткач, учениця 9-Б класу

Фото звіт Вереснівки (буде доповнюватися)

Коментарі

Фонд Выпускников