Маївка 2017 досі сниться

_MG_2759

Вітаю вас, шановані читачі. Мене переповнює бажання розповісти про традиційну для Русанівського ліцею – Маївку 2017.

Вона була для мене й, я гадаю, для багатьох інших досить оригінальною: реальна справа «Волонтер», театр тіней, майстерні з виживання – це все було досить незвичним, новим і, звісно ж, цікавим. Але про все по черзі.

Через розповіді одне одного біля спільного багаття ми осягнули все жахіття війн. Цей вечір видався досить важким. Він спонукав до міркувань та роздумів, адже розмовляти про війни , які вже траплялися в нашій історії і повторюються сьогодні, може не кожен. Але про це треба говорити: мир цінує той, хто знає руйнівні наслідки війни.

Але наступного ранку нам пощастило відчути вдячність, теплоту одне одного, адже не кожного дня займаєшся волонтерством. Взагалі це було досить цікаво і корисно. Деякі навіть вирішили займатися цим і надалі. _MG_2898

Потім була гра, як завжди, весела. Завдяки їй можна зблизитись з однолітками, знайти нових друзів, навчитися працювати в команді. Під час гри пішов дощ, але він побачив наше розчарування і вирішив закінчитися. Тож гру було завершено.

А згодом настав вечір, який нам приніс здивування, захоплення, інтригу. Театр тіней… Виступали всі: діти, учителі, батьки, випускники. За білим простирадлом, за яким світив ліхтарик, у повній тиші розігрувалися фрагменти казок «Попелюшка», «Снігова королева», «Бременські музиканти», «Пригоди _MG_3032 Вінні-Пуха» тощо, а глядачі відгадували, що це за казка. Це було неперевершено!

Наступного дня дев'яті класи закривали Маївку. Усі, хто брали участь у грі і виграли, отримали смачні призи.

А потім так не хотілося вирушати назад, у місто, адже в лісі було так весело і цікаво. Тож із щемом у серці, але з надією повернутися сюди ще раз ми відправилися по домівках до повсякденних справ… Дякую всім організаторам і учасникам Маївки за новий досвід, приємні спогади і хороший настрій.

Антоніна Перерва, 9-А

Фото звіт

_MG_2739-ANIMATION

Коментарі

Фонд Выпускников