Кубок ліцею з волейболу 2014

Волейбол_2014_061

19 квітня відбувся Кубок ліцею з волейболу. Він щороку є завершальною крапкою «Квітень-фесту». На волейбольному майданчику зустрілася команда вчителів зі збірною учнів та збірною батьків. Усі напружено тренувалися, хвилювалися й сподівалися на перемогу. Зал був переповнений вболівальниками, які вибухали оплесками та гаслами підтримки при красивих подачах, забитих м’ячах.

Буря радісних емоцій охопила всіх, коли учні перемогли в батьків. Щиро раділи за вчителів, які також виграли в команди батьків. Волейбол_2014_052 І неймовірно переживали й переймалися, коли учням не вистачило спортивної волі й азарту вибороти перемогу у своїх учителів. До останнього вірили, що ось-ось учнівська збірна стане володарем Кубка… Волейбол_2014_051

Дякуємо батькам за активність та мужність, дітям за наполегливість та віру в перемогу, учителям за ще один урок справжньої командної гри. Вітаємо учительську команду з перемогою! Вітаємо всіх, що свято спорту відбулося. У котре Кубок ліцею з волейболу в надійних руках, які готові його передавати юним наступникам!!!

Коментарі

Фонд Выпускников