До Львова за весною!

Львов 3

Як пощастило по середині березня мати трошки більше вихідних, ніж зазвичай. Київ замело снігом, а так хочеться весни. Учні 8-А, 8-Б та кілька старшокласників з 9 та 10-Б класів, організовані Артеменко Оксаною Петрівною, Марціновською Юлією Вікторівною та Скляр Яною Юріївною, відправилися в пошуках весни до Львова, де на 8 березня обіцяли +8. Ну той що, що потяг прийшов о четвертій ранку! Нас зустрів комфортабельний автобус, гостинний хостел в самісінькому центрі древнього Львова, запашна кава і сонечко, яке встало над містом: «Кияни, моє вам вітання!»

Цілий день на екскурсіях, а ввечері прогулянка атмосферними святковими вуличками міста Лева... Жива музика, усміхнені дівчата з букетами тюльпанів, зустріч з випускниками Русанівського ліцею 2017 року, аромат кави, ніби її тут не тільки смачно готують, а й вирощують! А потім усі разом грали в хостелі в ігри. Невже завтра не треба йти до школи?!

Львов 2

На нас чекала романтична подорож до замків: Олеського, Золочівського й Підгорецького. Ми ніби перенеслися в середньовіччя... А щоб побільше затриматися в казці, міцно заснули в тепленькому автобусі під дуже серйозні розповіді екскурсовода. Нам було класно!!! Тепло, весело й романтично. Жаль, що так швидко скінчилася подорож... Інтерсіті мчав до Києва, який нас зустрів щедрим весняним дощем. Весну зі Львова ми таки привезли!!!

Записано зі слів учнів у літературній обробці Оксани Артеменко

Коментарі

Фонд Выпускников