День ліцеїста відсвяткували по-новому!!!

DSC_2096-ANIMATION

Щороку 19 жовтня ми відзначаємо День ліцеїста. Зазвичай усі класи готують сценки на задану тему та показують їх у залі готелю "Турист". А наприкінці свята новачки дають клятву ліцеїста і проходять обряд посвяти.

Але цього разу актив Русанівського ліцею вирішив придумати щось таке, щоб було надзвичайно енергійно і якось по-новому. Зробили квест на 7 станцій для всіх учнів. Це було дуже важко, адже в ліцеї навчається понад 200 чоловік! Але все було зроблено вчасно, дуже організовано. Усі залишилися задоволені результатом. Враження в учнів були різними, більшості сподобалось.

Сподіваємось,що це початок нової традиції, і тепер кожного року на День ліцеїста буде новий квест для всіх охочих. Бажаємо всім, щоб їхні класи діяли більш злагоджено, щоб кожен клас отримав свою нагороду!!!

Мені дуже сподобався День ліцеїста. Особливо захопливою була станція, коли ми бігали навколо ліцею та шукали листочки з різними символами, які мали відновити по пам'яті Як на мене, цей день був незабутнім. Було б непогано, якби кожне наше свято в ліцеї проходило б так весело та цікаво. Дякуємо активу за ініціативність та командну взаємодію.

Коваль Павло, 10-Б

Фото альбом свята

Фото батл

Коментарі

Фонд Выпускников