Виборча конференція Русанівського ліцею

конф 3

4 жовтня 2017 р. відбулася виборча конференція Русанівського ліцею. Ця важлива подія зібрала учнів, батьків, учителів, випускників, представників місцевої громади. На зборах вибирали Раду ліцею та Піклувальну раду. Це ті два органи, які в реальності, а не на папері, мають визначати стратегію розвитку ліцею, використання бюджетних та фондових коштів на розбудову закладу й підтримку різноманітних проектів, які допоможуть учням та вчителям ліцею якнайкраще реалізувати свої таланти та здібності. Жвава дискусія засвідчила, що громада ліцею готова брати на себе відповідальність і не стояти осторонь від процесів, які визначають сьогоднішній і завтрашній день Русанівського ліцею.

До складу Ради ліцею в рівних пропорціях увійшли батьки, діти й учителі, а також від громадськості долучилися випускники, помічники депутатів, депутати, у тому числі Олесь Маляревич, що представляє Русанівку в Міській раді. конф 2

До Піклувальної ради, яка визначає фінансову стратегію підтримки ліцею, увійшли батьки, представники з кожного класу, а також випускники, члени місцевої громади, виконавчий директор фонду випускників «Радість співпраці» Бойко Микола.

Ці органи розпочинають свою роботу. Усі ми сподіваємось на плідну командну співпрацю, прозорість і відкритість. Русанівський ліцей має всі шанси не лише підтримувати імідж одного з найкращих фізмат ліцеїв, а стати ще більш сучасним і престижним закладом завдяки сформованій громадянській позиції кожного учаснику цього процесу.

Оксана Артеменко

Коментарі

Фонд Выпускников