Тріумф ліцею 2017(фото звіт)

natisnut DSC_0511-ANIMATION

Русанівський ліцей – не лише математика та фізика. Це низка цікавих заходів протягом року. І, звичайно, кульмінацією різноманітних дійств ліцею є щорічний «Квітень-фест». Це свято не лише математики, а й творчості, акторської майстерності, винахідливості, спортивної спритності…

Уперше за час нашого навчання в ліцеї на святковому концерті фестивалю «Тріумф ліцею» відбулась церемонія нагородження учнів та вчителів у номінаціях «Герой нашого часу», «Енерджайзер», «Суворий та справедливий» та «Чарівність», «Інстаграмер», «На стилі», «Людина-Енциклопедія», «Розум – це сила» тощо. На концерті сказали, що ця традиція існувала в ліцеї, і цього року вона була відроджена. Увесь ліцей брав участь у голосуванні. А на сцені ми побачили переможців у цих номінаціях. Хороша традиція! Нам дуже сподобалось.

Особливе враження справили номери класів. Неймовірно артистичною була сценка з відомої п’єси «За двома зайцями», що поставив 9-А клас. Наш ліцейний Голохвастов, елегантний, привабливий, чудово продемонстрував свій акторський талант. Заворожили пісні про далеку височінь. «Небо раптове, трохи готичне і ледь барокове… Хтось в небо летить…»

Пристрасний іспанський танець від 10 класу, рок-н-рол від 7 класу додали екзотичності в програму концерту. Було багато ще чого цікавого!

Кожного року в ліцеї з’являються нові таланти, які приємно дивують знову і знову. І тоді розумієш, що відкриття нових талантів і можливостей кожного – це справжній Тріумф ліцею!

Наталія Василенко, 11-А

Фото звіт

Коментарі

Фонд Выпускников