Сентябревка 2014 (укр). Обновлено

Артеменко_1

19-21 вересня 2014 р. Русанівський ліцей майже повним учнівським та учительським складом вирушив на традиційну «Вереснівку» в Тетерівський ліс. Як завжди, до нас приєдналися випускники різних років, батьки. Погода була чудовою, тому все задумане здійснили. Урочисто відкрили «Вереснівку», провели вечір біля багаття «Ти знаєш, що ти — людина?» Лунали пісні, вірші, просто роздуми про найцінніше — дружбу, довіру, вірність, відданість, людяність…

Наступного дня корисні й цікаві майстер-класи (дереворубна, кулінарна, кострова, театральна, медична, туристична, спортивна, командна) озброїли ліцеїстів життєво необхідними знаннями й навичками. Ну а як стемніло, почалася Нічна гра. 12 команд, у яких були представники з кожного класу, із неймовірним азартом й витримкою проходили 10 етапів гри: «Паралельки», «Лабіринт», «Гусеницю», «Плутанку» тощо,— яку приготували випускники і учні 11-х класів.

А завершилася «Вереснівка» нагородженням переможців гри й обрядом посвячення всіх, хто вперше прийшов на нашу галявину.

Дякуємо всім, що «Вереснівка» відбулася й зарядила енергією, бажанням разом учитися, рухатися вперед.

О. Артеменко

Битаева-1

Для кожного ліцеїста вереснівка має особливе значення. Для новачків- це новий досвід, нові друзі та купа незвичних вражень. А для бувалих туристів це черговий спосіб впевнитись в дружності ліцейної родини.

Як новачок, я можу сказати, що вереснівка стала для мене приємним відкриттям. Під час перебуття на поляні, кожен намагається допомогти, ніхто не сидить без справи. А ввечорі, кожен клас збирається біля свого вогнища, де завжди можна почути теплі розмови. Одним із найяскравіших спогадів звичайно стане нічна гра. Випускники та одинадцятикласники доклали багато зусиль, щоб зробити гру якомога цікавішою. Гра була складною, але усі отримали масу задоволення, а особливо переможці, яких щиро вітали на завершальній лінійці.

Наприкінці туристів-новачків чекав сюрприз, який вони навряд чи зможуть забути. Та не будемо розкривати усі таємниці галявини....

О. Бітаєва, учениця 11 класу

Новости лицея по email:

Коментарі

Фонд Выпускников