Фестивальна феєрія

(репортаж з місця подій)

Велика подяка Фонду Випускників Русанівського ліцею, за сприяння якого проводиться весь «Квітень-Фест - 2017» IMG_5697

7 квітня. Сонячне відкриття фестивалю, дарма що немає сонця. Ми ж усі разом! Ми – Русанівський ліцей. І в нас День народження!
Вітання директора. Радісні новини про наших переможців на ІV етапі Всеукраїнських олімпіад і захисту робіт МАН. Концерт Національного академічного оркестру народних інструментів України (музичний брейн-ринг!) для Русанівського ліцею – унікальне явище. Браво!!! Як сказали діти, драйвово та атмосферно!!! Фестиваль відкрито!

8 квітня. ХХІІ олімпіада з математики Русанівського ліцею (Всеукраїнська!!!). 238 учасників з 35 навчальних закладів Києва, Броварів, Чернігова (ЧОПЛ), Донецької області змагалися за призові місця. Приємно, почесно, адже стільки школярів України поділяють з учнями РЛ захоплення математикою. Уперше випускниками був організований прямий ефір у фейсбуку.

Фотозвіт події

9 квітня. ХІІ олімпіада з головоломок. Єдина в Україні та за її межами! Вона поєднує практичний і теоретичний тури. Велика подяка нашим партнерам з ліцею «Наукова зміна»: Бедову О.В. та його креативній команді за підготовку практичного туру! Цього року рекордна кількість учасників: 22 команди та 97 учасників в індивідуальному змаганні.

З 10 квітня. в ліцеї розпочався науковий бум! Лекції, презентації, круглі столи, експерименти, майстер-класи… Дякуємо нашим батькам, випускникам, друзям, знайомим, хто відгукнувся на запрошення, хто проявив ініціативу й долучився до нашого фестивалю.

Коментарі

Фонд Выпускников