День Победы (укр)

Русанівський ліцей відзначив 68 річницю Перемоги

Хроніка подій

Парк Перемоги. Участь у святковій ході. Привітання ветеранів.

…Тримаючи скромні букети, очима намагалися відшукати тих, кому їх подарувати і сказати слова подяки. Де ж вони — наші ветерани?

Де-не-де можна було побачити тих, кому вже за вісімдесят, тих, хто з останніх сил прийшов на свято, щоб побачити бойових друзів, згадати тих, кого вже сьогодні немає. А найголовніше — передати нам естафету пам’яті. Це дійсно свято зі сльозами на очах!

Поки живемо, не забудемо про великий подвиг нашого народу, збережемо пам'ять та передамо її наступним поколінням.

Парк Слави. Пам’ятник невідомому солдату .(фото)

Більше 20 років Русанівський ліцей разом із випускниками зсш №84 співає під гітару пісні про війну. Цього року зібрався великий гурт учнів, учителів, батьків, випускників ліцею. Сюди приходять не за наказом, сюди приходять за покликом серця, душі. Чимало перехожих, киян і гостей міста, ветеранів, слухаючи пісні, підспівували. Скільки, виявляється, у нас небайдужих людей!

Не можна передати словами те, що відбувається в душі, коли всі разом співають «Нам нужна одна победа», «А мы с тобой, брат, из пехоты»… Відчуваєш нездоланну силу в єдності! Це потрібно нам, щоб залишатися Людьми, щоб зберігати в серцях пам’ять про загиблих, щоб піклуватися про живих!

Коментарі

Фонд Выпускников